Najnovšie recenzie zo sekcie Záchody
- Pekný dizajn , pomerne tiché splachovanie , nevyšplechuje von voda na rozdiel od predošlého (KOLO rimless).
- Vonkajšia kapotáž a skryté uchytenie robia ucelený povrch vonkajšej strany bez zbytočných plôch a záhybov. Softclose sedátko v cene.
- Veľmi dobré spláchnutie aj po veľkej potrebe stačia 3l vody.
- Daňou za to je asi malá plocha vody v miske a možnosť znečistenia, preto je potrebné presne zamieriť a trafiť sa na prvý raz.
- Zatiaľ nič.
Za cenu do 200e aj so sedátkom som nič lepšie nenašiel. Uvidíme časom či nebude problém s vodným kameňom v samotnej štrbine odkiaľ prúdi voda do misy.
- Zatiaľ spokojnosť.
Kvalitná povrchová úprava
- 1
- Som velmi sklamana zo znacky Sapho a rady Purity, kdezto na predajniach byva vystavene male mnozstvo produktov tak sme si objednali cez internetovu stranku 2 umyvadla a 1zavesne wc,ktore na obrazkoch vyzera super a realita je ina!vsetko je krive a prehnute.aj umyvadla a wc je problem osadit!a to si pytaju nie tak male peniaze .mozu sa hambit!
dizajnova zalezitost, estetika ciste linie...
- dobre sa sedí
- slabé splachovanie, musím splachovať aj na niekoľko krát
- nádrž bez izolácie, v lete sa rosí
priemerné WC, po piatich rokoch odišiel napúšťací ventil
este som nestihol namontovat takze neviem
Vynikajúca kvalita za bezkonkurenčnú cenu.
- sedenie OK
- tecie spoj medzi nadrzkou a misou, bolo menene tesnenie a napriek tomu. zly odliatok
tovar som kupil v kamennom obchode, ale niesom spokojny
- perfektne sa čistí
Dnes som kriticky hodnotil spôsob uvádzania ceny na Heureke, myslel som si že to bol zo strany obchodu zámer,
bol som milo prekvapený že pracovníci obchodu reagovali
a celú záležitosť mi vysvetlili a zabezpečili nápravu aj na
Heureke, vidieť že im záleží na dobrom mene obchodu.
Prajem im veľa spokojných zákazníkov.
- ľahšie čistenie, lepšia hygiena
- nízka spotreba vody, neusádza sa vodný kameň a wc je ľahko čistiteľné
nič okrem vyššej ceny
Moderny. A sluzi. :-)
- design
- dno nádržky hrboľaté, problém dotiahnuť tesnenia plastovými fitingami, alebo hrubšie a mäkšie tesnenia
top produkt
- nevhodne tvarovanie misy
- rimfree
- Iba pre chlapov s malým ...
nepohodlné, vždy keď si tam sadnem, opriem sa vpredu o porcelán - nechutné!
- dizajn
- rimfree
- nepohodlne
Pre mna velmi nepohodlne. Neodporucam
- Ešte sme ho nenamontovali
Zobrazujem 361 - 380 zo 416 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21 Ďalšie »