Cerano CER-CER-403404

Popis produktu

Parametre produktu

Výrobca
Materiál
keramika
Farba
biele

Parametre produktu

Výrobca
Materiál
keramika
Farba
biele

Popis produktu

Keramika

Keramika je materiál veľmi odolný voči poškriabaniu, teplotným výkyvom a chemikáliám. Povrch je hladký a netexturovaný, odoláva tak vstrebávaniu tekutín a tvorbe škvŕn a baktérií, čo zaisťuje vysokú hygienu. Keramika je recyklovateľná, čo robí z týchto výrobkov ekologicky šetrnú voľbu.

Rimless

Rimless alebo bezokrajová technológia splachovania je revolučný systém, ktorý vďaka absencii oplachového kruhu zaisťuje hygienickú čistotu, pretože nedochádza k usadzovaniu nečistôt a baktérií na ťažko dostupných miestach.

Skryté montážne prvky

Moderný systém, v ktorom boli všetky montážne prvky skryté je nielen estetické, ale aj veľmi praktické riešenie. Zaisťuje ľahké udržiavanie čistoty a úhľadný vzhľad celého priestoru.

Povrchová odolnosť

Povrch výrobku je odolný proti matnutiu a pri správnej starostlivosti si udržuje lesk po dlhé roky. Jeho hladký a neporézny materiál sťažuje prenikaniu škvŕn a usadenín, čo uľahčuje údržbu a zvyšuje odolnosť voči škvrnám. Navyše je odolný voči prasklinám a škrabancom.

UV ochrana

Výrobok ponúka vynikajúcu odolnosť proti teplotným rozdielom a UV žiareniu. Jeho farba zostáva stála a nebledne pod vplyvom slnečných lúčov, čo zaručuje, že si zachová svoj atraktívny vzhľad po dlhé roky bez ohľadu na okolité podmienky.

Záruka 5 rokov

K tomuto produktu poskytujeme päťročnú záruku, čo znamená, že sa môžete dlhodobo spoľahnúť na jeho kvalitu a odolnosť. Navyše, naše prémiové služby zaistia, že prípadné otázky alebo potreby budú vyriešené rýchlo a efektívne. Táto kombinácia zaisťuje, že vaša skúsenosť s produktom bude vždy prvotriedna a bezproblémová.

Sedátko nie je súčasťou balenia.

Spojenie inovácie, dokonalosti v oblasti hygieny a designu. Tento záchod nesie punc kvality a technickej dokonalosti, ktoré sú typické pre európske výrobky značky Cerano .

Z našej ponuky si môžete vybrať bielu variantu WC s možnosťou dokúpenia kompatibilného sedátka. Výška samotného záchodu poskytuje pohodlie pri používaní a jeho kompaktné rozmery umožňujú jednoduchú inštaláciu a údržbu.

Čo je to rimless?

Rimless technológia splachovania pri toaletách znamená, že vnútro misky WC nemá tradičný "lem" alebo "okraj", odkiaľ obvykle vychádza voda pri splachovaní. Namiesto toho je voda smerovaná tak, aby čo najefektívnejšie spláchla celý vnútorný povrch misy. Táto technológia zabraňuje usadzovaniu nečistôt a baktérií pod lemom, čo uľahčuje údržbu a čistenie a zároveň vedie k hygienickejšiemu WC.

Prémiové služby

Blesková výmena tovaru

Tovar vyrobený v Európe

Vrátenie tovaru až do 30 dní 5 rokov záruky

Keď si vyberiete produkty z našich renomovaných značiek Cerano a Via Domo , nielenže dostanete výrobky vysokej kvality , ale automaticky tiež získavate prístup k našim prémiovým službám úplne zadarmo. Táto špeciálna ponuka sa vzťahuje výhradne na produkty našich privátnych značiek. Je to náš spôsob, ako poďakovať za vašu dôveru a ukázať, ako si vážime to, že ste si vybrali práve Cerano a Via Domo.

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.

{"Obľúbené kategórie":[["Prípravky na celulitídu a strie","https://celulitida-a-strie.heureka.sk/"],["Čokolády","https://cokolady.heureka.sk/"],["Cestovné batohy","https://cestovne-tasky-batohy.heureka.sk/f:35401:31567303/"],["Whisky","https://whisky.heureka.sk/"],["3D perá","https://3d-pera.heureka.sk/"],["Dámske letné súpravy","https://damske-komplety-a-supravy.heureka.sk/f:28003:29465031/"],["LED pásiky teplá biela","https://led-pasiky.heureka.sk/f:32794:30620835/"],["Ortézy na členky","https://zdravotne-bandaze-a-ortezy.heureka.sk/f:15362:422367;15363:422391/"],["Čerpadlá Güde","https://cerpadla.heureka.sk/f:3787:118579/"],["Vanilkové proteíny","https://proteiny.heureka.sk/f:24527:8664804/"]],"Vybrané značky":[["Záchody S-Line Pro","https://zachody.heureka.sk/f:12705:36507439/"],["Záchody Kerasan","https://zachody.heureka.sk/f:12705:256222/"],["Záchody Retro","https://zachody.heureka.sk/f:12705:38563825/"],["Záchody Hopa","https://zachody.heureka.sk/f:12705:178435/"],["Záchody Invena","https://zachody.heureka.sk/f:12705:38563826/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať vaňu?","https://vane.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-vanu/"],["Ako vybrať dekoráciu na tortu?","https://dekoracie-na-tortu.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-dekoraciu-na-tortu/"],["Ako vybrať kalendár?","https://kalendare.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-kalendar/"]],"Vybrané produkty":[["Ma Provence Bio tuhý šampón 85 g","https://detske-sampony.heureka.sk/ma-provence-bio-tuhy-sampon-85-g/"],["Waldhausen Vak před sedlo DOUBLE černý","https://doplnky-k-jazdeckym-sedlam.heureka.sk/waldhausen-vak-pred-sedlo-double-cerny/"],["Multifunkčný náramok pre prežitie ­ 4 v 1","https://gadgets.heureka.sk/multifunkcny-naramok-pre-prezitie-4-v-1_2/"],["Hastex CO2 5kg - S 5 H","https://hasiace-pristroje.heureka.sk/hastex-co2-5kg-s-5-h/"],["Retoo E593","https://popcornovace.heureka.sk/retoo-e593/"],["Animal Crossing: Happy Home Designer Card 3set","https://hry-na-nintendo-3ds.heureka.sk/animal-crossing-happy-home-designer-card-3set/"],["MH-C207 Marbo Sport","https://prislusenstvo-k-posilnovacim-strojom.heureka.sk/mh-c207-marbo-sport/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}